Brug Ipad i undervisningen

Vi har købt apple tv til vores undervisningslokaler og det fungerer bare rigtig godt sammen med smartboardet! Det er nemt og hurtigt at skifte til airplay og på den måde får eleverne på skift ipad’en i hånden altimens resten af klassen følger med på smartboardet.

Det er super godt til at øve turtagning og ikke mindst introducere nye, spændende apps.

Samtidigt giver det et skift i tempi, som vækker børnenes arousal. Vi synes det fungerer rigtig godt, så vi kan kun anbefale, at man inddrager ipads i undervisningen.

Der er mange spændende apps og det kan være svært at holde sig ajour med alt det nye. Vi kigger blandet andet på siden her og vi kan også godt finde inspiration på Facebook gruppen for apps til børn med særlige behov.

Vi arbejder på en oversigt over alle vores egne yndlingsapps!

3 thoughts on “Brug Ipad i undervisningen”

 1. Hej,

  Er det mon muligt at lave den omvendte model?

  Altså, at få skærmbilledet fra smartboardet ned på en iPad? Jeg har nogle elever med meget dårligt syn, og de ville ikke kunne fokusere (og overskue) smartboardet. Hvis de derimod fik det smartboardskærmbilledet på iPaden, så ville det kunne det være til at overskue for dem.
  Kender I mon noget jeg kan bruge?

  Bedste hilsner Anne Thomsen

  1. Hej Anne.
   Jeg tror ikke det er muligt, med de teknologier, der er nu. Jeg forhører mig lige omkring, og vender tilbage, hvis der skulle være en mulighed.
   Mvh. Kasper

Leave a Reply