Bee-Bots

Er du på udkig efter et digitalt læremiddel som både kan motivere og inspirere eleverne til læring samt virke inkluderende, så kan BeeBots være et sjovt afbræk og give udfordrende opgaver for børnene . Bee-Bot er en lille charmerende bi, som du ved hjælp at enkelte knaptryk, kan få til at køre i forskellige retninger. På videoerne her ser I vores hjemmelavede måtte og vores hjemmelavede opgavekort. Det er kun fantasien der sætter grænsen:)  Eleverne lavede deres egne beebots for at få en god fornemmelse for knapperne på robotten. Vi brugte også Beebots appen for at lære børnene at tale ‘Beebotsk’ inden de selv skulle i gang med robot-bierne.

Produktet er i første omgang målrettet børnehave- og indskolingsalderen, men alle aldre og faggrupper kan have meget sjov ud af dem.

Ved at inddrage programmering med de små robotter i formelle- såvel som uformelle læringsrum giver vi børnene mulighed for at udvikle evnen til logisk analyse, kreativitet og problemløsning, som er nødvendige sider af al innovation. Børnene lærer gennem leg med Bee-bots om algoritmer og programmering. De lærer at planlægge trin for trin instruktioner, der gør den lille robot-bi i stand til at udføre opgaver for dem. Det er intentionen, at vi i legen med robotterne giver børnene rum for, at kunne lege sig til en forståelse af, hvordan de selv bliver skabende i den digitale verden, de vokser op i.

 

 

Innovativ læring hvor alle kan være med