Kommentarer og ris/ros

Her er I meget velkomne til at poste generelle kommentarer, ris/ros og evt. ønsker til noget, vi skal afprøve.  For at poste en kommentar vælges “leave a comment” under overskriften.

2 thoughts on “Kommentarer og ris/ros”

  1. Hej Kasper og Heidi
    Det er en super spændende side I har lavet her og lige netop UV materialer til denne målgruppe har jeg ledt efter i mange år. Jeg arbejder selv i en børnehave, hvor vi også har børn med særlige behov. Der er mange af jeres ideer her fra siden, som jeg tænker passer lige ind. Nogle af dem kræver også lidt mere tid og ikke mindst flere penge, men så må jeg jo bare i gang med at snakke med ‘dem med pengene’ 🙂 Jeg vil følge med herinde! TAK

  2. Når jeg bevæger mig rundt herinde, får jeg det præcis, som når jeg skal vælge fredagsslik i Rema. Jeg har bare lyst til at kaste mig over det hele på een gang!!!
    Da jeg gik på lærerseminariet skrev jeg speciale i “Hjerte-Krop-Hoved-Skolen” tilbage i 1990. Hvor ville jeg ønske, jeg dengang havde haft jeres flotte hjemmeside at blive inspireret af……. WoW!!! I skaber i den grad motivation for de unge mennesker, så de får lyst til at øve og øve og øve sig på at blive den bedste udgave af sig selv. Tak for inputs og didaktiske overvejelser med masser af gode videoer, der gør det let at følge jeres tanker. Der er masser af muligheder for at differentiere, skabe arousal, lege med fantasti, mens der arbejdes fagligt, socialt og øves turtagning.
    Jeg vil helt sikkert følge med herinde. Tak for noget til både Hoved-Krop-Hjerte.

Leave a Reply